Partners

Samen willen we het voedselvraagstuk oplossen.

Als partner van Food Forward ben je direct verbonden met de voedselveranderaars die jij verder wilt helpen. Zo land je aanbod op de juiste plek én weet je ook op welke vragen en behoeftes jij in kan spelen. Onderaan de streep betekent dit een versnelling naar een betere voedseltoekomst.

Samen maken we het verschil

Gezamenlijke permanente beweging en toewijding is broodnodig voor de transitie naar een duurzaam voedselsysteem.

Voedselondernemer snijdt vegan kaas - Willicroft - Food Forward partner Agrarisch ondernemer Food Forward partner

De verbinding is belangrijk

Te vaak nog, bewegen vraag en aanbod langs elkaar heen. Food Forward wilt uitzoekwerk besparen, efficiënter verbinden en zo oplossingen versnellen.

Sluit je aan

Wij nodigen jou als aanbieder van kennis, netwerk en/of financiering uit om je aan te sluiten bij Food Forward. Food Forward brengt jouw aanbod bij degene voor wie het bedoeld is.

Je bent niet de eerste aanbieder, en ook niet de laatste..

Food Forward heeft inmiddels 200+ vormen van kennis, netwerk en financiering opgenomen. Dit zijn een aantal van de aanbieders.

Voedselondernemers van Food Forward op de Food Inspiration Days

Bereik voedselveranderaars en help ze verder

Partner worden van Food Forward is kosteloos en eenvoudig. Vul de vragenlijst in met vragen over jouw organisatie en de belangrijkste onderdelen van jouw kennis-, financierings- of netwerkaanbod. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Help je hulp nodig? Neemt gerust contact op met onze communitymanagers via hello@foodforward.nl.